Välkommen till Vikoperdinbil.se – Ett nytänkande företag inom bilbranschen

Hos oss får du möjlighet att sälja din bil på ett helt nytt, bekvämt och tryggt sätt. Vi är rikstäckande med bilstationer runt om i landet, de största finns i Stockholm, Örebro, Jönköping, Göteborg och Malm

Vikoperdinbil.se är det snabbaste och smidigaste alternativet för dig som vill sälja bilen. Du får inte mindre än två värderingar helt kostnadsfritt; den första gör du själv online och den andra görs av våra inköpsexperter på respektive bilstation. Är du nöjd med vårt erbjudande kan du få sålt din bil omedelbart, pengarna har du på ditt konto dagen efter. 

Eftersom vi har kunskap och erfarenhet av att köpa upp bilar, oavsett de är begagnade, nya, leasade och/eller importerade, är du i trygga händer. Vi gör ingen skillnad på bil och bil. Välkommen in till oss!

Svar på dina frågor

På vår hemsida försöker vi ge dig svar på alla frågor du kan tänkas ha. Saknar du ändå information om något särskilt, får du gärna höra av dig så hjälper vi dig med det. Vi vill ge bästa tänkbara service, inte bara när du är på plats hos oss.  

Vi besvarar frågor som hur du enkelt säljer en trasig och/eller begagnad bil, en bil som tillhör ett dödsbo, ett företag eller en bil med kredit på. Du får också nyttig information om hur du ska gå tillväga för att sälja en importerad bil samt hur det går till när du vill exportera. 

Snabbt, enkelt och tryggt

Oavsett vilka frågor, funderingar och tankar du har kring din försäljning är vi säkra på att vi har ett svar. Det är nämligen så att vi alltid kan och vill köpa din bil – oavsett skick, modell och miltal. Vi garanterar dessutom en snabb, enkel och trygg affär. 

Tänk vad skönt att slippa annonsera, svara på telefonsamtal, visa upp bilen eller jaga bästa pris hos någon av alla traditionella bilhandlare som finns därute. Som också vill tjäna några kronor på affären. 

Vi säljer inga bilar. Vi köper bilar. 

Allt du behöver göra är att värdera din bil hos oss, online. Sedan bokar du in ett möte på någon av våra bilstationer. Du förbinder dig inte till någonting, du betalar ingenting.

Väl på stationen går vi igenom bilen en andra gång och ger dig ett erbjudande. Accepterar du detta går du därifrån med ett köpekontrakt samma dag. Pengarna har du på ditt konto dagen efter. 

Det krävs i princip ingenting av dig under hela denna process. Vi tar hand om allt från värdering till pappersarbete. 

Vikoperdinbil.se – ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att sälja bil

Bilförsäljning ska vara enkelt. Det ska ta minimalt med tid och kraft, det ska kännas tryggt och säkert. 

Hos oss kan du sälja en bil som väger upp till 3, 5 ton. Det spelar ingen roll i vilket skick den är, inte heller bryr vi oss om årsmodell, märke eller miltal. Det enda vi bryr oss om, är att hjälpa dig göra en snabb och smidig affär, på så kort tid som möjligt. Utan kostnad. 

Låter detta för bra för att vara sant? Det är det inte!

Du värderar bilen online, bokar en tid på en av våra stationer och får bästa möjliga priserbjudande. Accepterar du är affären i hamn, du har pengarna på kontot redan dagen efter. Du slipper jaga köpare, du undviker bekymmer och du får tid över till annat. Som att leta efter en ny bil kanske!